Ring og få en snak i dag

​eller send os en e-mail
​- helt uforpligtende!

​Renovering og udskiftning af vinduer og døre

​Trænger dine vinduer eller døre til en reparation eller en fuldstændig udskiftning? Så kan vi hos Tømrermester Casper Alstrup - Martin Poulsen hjælpe dig. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat.

Vi udfører udskiftning af vinduer og døre til konkurrencedygtige priser for private og erhverv i blandt andet Herning, Ikast, Silkeborg og andre omkringliggende områder. Vi kan arbejde med alle typer døre og vinduer, herunder også glaspartier.

Nye vinduer eller døre der passer til bygningens stil

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning f.eks. udskiftning af vinduer, som passer til dig og din bygning.

Reparation af vinduer

Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er Tømrermester Casper Alstrup - Martin Poulsen det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Vores tømrer håndtere mange forskellige typer opgaver f.eks.: 

Vi tilbyder et stort udvalg af vinduer og døre

Vi har et stort udvalg af vinduer og døre, både når det kommer til form, farver og udstyr. 

Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det lige præcis, som du ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, om der er tale om specielle vinduer efter mål, eller om du har nogle særlige ønsker til vinduernes udseende.

Kontakt os for et godt tilbud!

Ønsker du en konkret pris, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 69 16 67 67 eller e-mail info@alstruptoemrer.dk

Når vi ved lidt mere om din opgave og dine ønsker, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på renovering eller udskiftning af vinduer og/eller døre til dig.

​​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Tømrermester
​Casper Alstrup - Martin Poulsen ApS

CVR: 41144904

Adresse​

Norgesgade 1-3 

7430 Ikast

Kontakt​

Telefon: 69 16 67 67

E-mail: info@alstruptoemrer.dk