Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde udføres​

​Trænger taget til at blive udskiftet, eller er der behov for en tagrenovering? Så skal du bare kontakte os. 

Hos Tømrermester Casper Alstrup er vi nemlig specialister i reparation og vedligeholde af tagkonstruktioner samt lægning af helt nyt tag.

Vi udfører alt inden for tagarbejde for både private boligejere samt erhverv i blandt andet Herning, Silkeborg, Ikast og omegn.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Tagrender
  • Lægning af nyt tag
  • Etablering af en tagetage
  • Tagreparation
  • Udbedring af stormskader.

Vi kommer selv med alle materialer.

Trænger taget til en tagrenovering?

Med jævnlige mellemrum bør du få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for unødige bekymringer. ​

Ved at forbedre ventilationen kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktionen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen. Vi hjælper dig med at udbrede tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr.

Hvad koster et nyt tag?

Der findes mange forskellige typer tagmaterialer, og hvor meget dit nye tag kommer til at koste afhænger i høj grad af, hvilke materialer vi skal anvende. 

Derudover afhænger vores priser på et nyt tag også af tagets samlede størrelse, og om vi i samme omgang skal opsætte nye tagrender, bygge en tagetage eller noget helt tredje.

Vi tilbyder dog altid en billig pris, uanset om du skal have lagt et nyt tag, eller om du skal have foretaget en tagrenovering.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde, eller hvis du har nogle spørgsmål. 

Ring allerede nu på telefon 28 60 13 80 eller skriv til vores e-mail casper@alstruptoemrer.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Tømrermester Casper Alstrup

CVR: 39149893

Adresse​

7430 Ikast - 7400 Herning

Kontakt​

Telefon: 28 60 13 80

E-mail: casper@alstruptoemrer.dk