Ring og få en snak i dag

​eller send os en e-mail
​- helt uforpligtende!

Tidssvarende og energirigtig renovering af hus​

​Drømmer du om at få renoveret dit hus? Lad Tømrermester Casper Alstrup - Martin Poulsen hjælpe dig med en ombygning eller en totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. 

Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem.

Vi tilbyder renovering af hus og ejendom for private såvel som erhvervskunder i blandt andet Herning, Ikast, Silkeborg og andre omkringliggende områder.

Vi kan varetage hele entreprisen

Vi kan foretage en totalrenovering af hus, men vi kan også nøjes med kun at renovere et enkelt rum, hvis det er det, du ønsker. 

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi stå for hele entreprisen, så du ikke selv skal kontakte flere forskellige faggrupper.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratemetrerne udnyttes på bedst mulig vis.​ 

Derudover står vi også gerne til rådighed, hvis du har behov for rådgivning omkring materialer eller planløsninger. 

Vi har mange års erfaring med renovering af hus, og det kan være, at vi har nogle ideer eller kan se nogle muligheder, som du ikke var klar over kunne lade sig gøre.

Vores tømrer​ udfører mange forskellige typer opgaver f.eks.:

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på en husrenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om. Skal du kun have renoveret et enkelt værelse, eller er der tale om en totalrenovering af hele boligen?

Desuden afhænger den endelige pris også af, hvilke ønsker og krav du har til valget af materialer. Ønsker du en billig løsning eller en dyrere og mere eksklusiv løsning?

Kontakt os for et godt tilbud!

Uanset hvad står vi gerne klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på lige netop din renovering af hus. 

Kontakt os hos Tømrermester Casper Alstrup - Martin Poulsen på telefon 69 16 67 67 eller e-mail info@alstruptoemrer.dk og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.​​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Tømrermester
​Casper Alstrup - Martin Poulsen ApS

CVR: 41144904

Adresse​

Norgesgade 1-3 

7430 Ikast

Kontakt​

Telefon: 69 16 67 67

E-mail: info@alstruptoemrer.dk